2014/03/25

Oriflame Mustra - 5. katalógus


Mától startol az Oriflame új katalógusa, ami egy vadonatúj termékcsaláddal debütál, ami a The One nevet viseli. Érdemes lesz rá odafigyelni. :) A katalógus március 25-től április 14-ig érvényes, a lapozható verziót ITT nézheted meg.



The ONE Colour Impact krémes szemhéjárnyaló - 1199 Ft
Az új kollekció termékei közül ez a szemhéjárnyaló azonnal felkeltette az érdeklődésemet, ugyanis szebbnél szebb árnyalatokban kapható. A kérdés viszont, hogy mennyire fog beülni a ráncokba, és mennyire lesz tartós, ami a legtöbb krémes szemhéjárnyaló hátulütője. Nagyon kíváncsi vagyok rá! :P



The ONE IlluSkin korrektor - 1199 Ft
The ONE IlluSkin alapozó - 1399 Ft
Az újdonságok közül még ez a két termék mozgatta meg a fantáziámat. Az alapozó egyszerre ígér fénymentes és szaténos fényű bőrt. Na erre a párosításra aztán különösen kíváncsi vagyok. :D És végre jó pár árnyalat közül válogathatunk.



Tenderly EdT - 2999 Ft
Még egy újdonság. A Tenderly egy igazán tökéletes, friss, nőies illat. Akár az üvegbe zárt tavasz! Nekem nagyon megtetszett. A magnólia mint mindig, most is telitalálat nálam. :)


Optimals Smooth Out szett - 2499 Ft
Ilyen szuper akció már nagyon-nagyon rég volt az újságban. 2499 Ft-ért lehet megvásárolni az Optimals Smooth out nappali krémet, amihez ajándékba jár az éjszakai krém és egy szemkörnyékápoló is. Mindhárom termék a 40 év feletti bőr ápolására van kifejlesztve, magas magnézium és antioxidáns tartalommal rendelkeznek.


Kézkrémek - 299 Ft
Ezt a két kézkrémet az enyhe mandula illatuk miatt szeretem különösen, és most kihagyhatatlan áron lehet hozzájuk jutni. A 2in1-ben nem csak a kéz bőrét, hanem a körmöket is táplálja, ezen kívül UV-szűrőt is tartalmat!


Oasis Warm Sunset Edt - 999 Ft
Az ezen oldalon lévő Oasis termék közül mindegyiket nagyon szeretem, mert valami tökéletes az illatuk. Így ha már az illatnál tartunk, az Oasis Warm Sunset EdT-t emelném ki közülük, ami számomra a fülledt nyári hangulatot hozza el, egy mégis friss illatt formájában. A mérete pedig kifejezetten táska-kompatibilis. :)

Nektek mi nyerte el a tetszéseteket az aktuális katalógusból?

2 megjegyzés

  1. A One termékek nagyon tetszenek! Biztos vagyok benne, hogy rendelek is egy-két újdonságot! :) Nagyon jó lett ez a katalógus, sok jó dolog van most benne! :)

    VálaszTörlés
  2. Egy olyan krémes szemfestéket nagyon szeretnék, csak nem tudom eldönteni, hogy melyik árnyalatot. :D Szerintem a Beige Pearl lesz kezdésnek, mert az ilyen árnyalatok nálam fogyó eszköznek számítanak, úgyhogy ha nem válna be annyira, akkor is jó lenne, ha mást nem hát highlighternek. :)

    VálaszTörlés